Dansk Sikkerhedsprogram der leverer førende beskyttelse til din PC, Mac & Android Smartphone/Tablet

BullGuard Internet Security er den perfekte løsning til alle moderne hjem:

BullGuard giver dig mulighed for at e-maile, shoppe og gå trygt i banken, og med 5 GB online backup af dine billeder, dinmusik og dine dokumenter er du hele tiden sikret, uanset hvad der måtte ske med computeren. BullGuard beskytter dig uden at ødelægge det sjove: Du kan spille uden at miste ydeevne og gå i banken på den samme computer og være helt sikret.

Nemt at bruge

Brugerfladen er enkel og logisk. Alt det tekniske er gemt væk under en utrolig enkel brugerflade, og der er adgang til alle funktioner med kun ét klik på BullGuards hovedstartskærm.

Sikker sjov

BullGuard beskytter dig uden at ødelægge det sjove: Du kan spille uden at miste ydeevne og gå i banken på den samme computer og være helt sikret. Da en licens til 3 pc’er leveres som standard, er det en perfekt, fleksibel løsning til alle hjem.

Banebrydende teknologi

Banebrydende adfærdsteknologi placerer BullGuard som slutbrugerens favorit i kampen for digital frihed. BullGuards malware registrering er langt foran branchens gennemsnit, og placerer BullGuard blandt de bedste sikkerhedssoftwareleverandører i verden, som det er bevist igen og igen ved omfattende, uafhængige test.

Fremragende support

BullGuard er berømte for deres dygtige og venlige support, og deres kommunikation ændres, så den passer til dine individuelle behov for oplysning.

Effektiv forældrestyring

Gør det muligt for dine under at chatte sikkert med deres venner og ikke give dem adgang til upassende websteder. Dette værktøj handler om at forstå dine ungers onlineaktivitet, bedre.


Hvorfor vælge BullGuard?   
Det bliver bedre med hver nye version. Derfor har 13 millioner mennesker valgt os gennem årene. Så prøv BullGuard, og få: 

 • Virus beskyttelse som du ikke ser andre steder
 • Maksimal beskyttelse med minimal indblanding i form af game-mode
 • Forældrestyring til at holde dine børn beskyttet mod onlinetrusler
 • Licens til 3 pc’er og gratis opgraderinger inkluderet i dit abonnement
 • 5 GB backup der beskytter dine mest dyrebare filer og billeder
 • 24/7 support på almindeligt engelsk
 • … og en god nattesøvn!

Mobil Sikkerhed

Som noget nyt tilbyder BullGuard deres prisvindende software til din smartphone. Det leveres med løsninger til antimalware-beskyttelse, forældrestyring, tyverisikring og backup, så du holder dine børn, dine data og dig selv helt sikre.

Beskyt dine oplysninger

At have oplysninger lige ved hånden dagligt og at løbe ærinder online, når du har lyst, er helt bestemt kæmpefordele ved at eje en smartphone. Uanset om du bruger den til at slå tiden ihjel på internettet – engagerende apps, sjove videoer eller sociale netværk som Facebook eller Twitter – eller til at spare tid og energi ved at købe ind og bruge banken online, står der altid en dør på klem for malware og hackere. De kan stjæle dine personlige data (adgangskoder, kreditkortoplysninger, osv.) og bruge dem til egen fordel – f.eks. kan de få din telefon til at foretage opkald eller sende tusindvis af SMS’er, som får din telefonregning til at eksplodere.

Beskyt dine børn

Hvis du har børn, er du som de fleste forældre nok bekymret over deres sikkerhed. Uden opsyn er de mere udsatte for upassende videoer, billeder og selv chats med ondsindede personer via smartphones. Desuden, jo smartere telefonen er, des større er fristen til at stjæle den. Med andre ord bliver de dyrebare oplysninger, som du har i din lomme, mere sårbare over for misbrug fra fremmede.

Heldigvis findes der, til forhindring af identitetstyveri, tab af vigtige data, og dine børns tiltrækning af internettets “attraktive plager”, Mobile Security!

Hvorfor vælge BullGuard Mobile Security?
Ønsker du dig ikke en mobilsikkerheds-app, der kan give dig fuld kontrol over din smartphone og beskyttelse mod alle onlinetrusler? Hvad nu hvis den også kunne hjælpe dig med at holde et vågent øje med dine børn? 

Uanset om du bruger Windows Mobile, Android eller Symbian. får du med BullGuard Mobile Security:

 • En onlinekonto med fjernadgang til din smartphone
 • En Mobile Security Manager til lokalisering (via GPS), låsning/oplåsning, sletning af telefonen og redigering af modulet til forældrestyring.
 • Fremragende antivirus- og antispywarefunktioner, der arbejder uforstyrrende i baggrunden
 • Beskyttelse af SIM-kort
 • 24/7-support, hvis du nu skulle få brug for hjælp
 • … alt sammen med en brugervenlig grænseflade.