HURTIG FINANSIERING AF DINE IT KØB MED CBC FINANS!

Få CBC finansiering på max 10 minutter. Hos CBC Finans er der ikke lang vej til at dine drømme går i opfyldelse.

Så nemt er det at få CBC finansiering


CBC finansiering ydes gennem RESURS BANK DANMARK. Vi giver CBC finansiering til private på min. Kr. 2.000 og helt op til Kr. 60.000 – og vi blander os ikke i, hvad pengene skal bruges til. Du bestemmer selv, hvor mange måneder du vil bruge til at betale lånet tilbage.

Når vi modtager låneansøgningen, gennemfører vi et kreditcheck og opretter dig som kunde. Derefter registrerer vi lånet og sender dig en BetalingsService tilmelding eller de girokort, du skal bruge til at betale med.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan vælger jeg hvilken butik jeg kan handle i?
Når du starte man at lave din låneansøgning vil du blive spurgt om hvilken butik du vil handle hos.

Hvordan får jeg svar på min låneansøgning?
Du får altid tilsendt en e-mail med svar på låneansøgning. Derfor er det vigtigt at du altid udfylder feltet e-mail på låneansøgningen. Hvis din ansøgning bliver godkendt, gør vi den pågældende butik opmærksom på at du har fået godkendt lån

Hvordan får jeg mit lån udbetalt?
Dit lånebeløb overføres til den CBC IT butik som du vælger på låneansøgningen.

Hvordan kan jeg tilmelde min konto Betalingsservice?
Du kan tilmelde dig betalingsservice når du ansøger om et lån, men du kan også vælge at gøre det på ethvert andet tidspunkt. Du kan benytte vores service telefon til, at tilmelde dine indbetalinger betalingsservice. Din bank kan også hjælpe dig med, at tilmelde betalingsservice.

Kan man få skatte fordel hos CBC FINANS?
Det koster naturligvis renter at låne penge, men renterne kan trækkes fra på selvangivelsen. Renten på et lån udgør månedligt 1,5% af lånesummen. Låner du f.eks. 40.000 kr. over 60 måneder er den månedlige ydelse 1.102 kr. og de totale årlige omkostninger i procent (ÅOP) udgør 24.31%.
Hvordan kan jeg få oplyst min saldo?
Du kan få oplyst din saldo ved at kontakte vores kundeserviceafdeling, enten telefonisk 39 13 16 80 eller ved f.eks. e-mail [email protected].
Hvordan kan jeg få tilsendt girokort?
Hvis du af en eller anden grund mangler girokort, til f.eks. dine månedlige afdrag eller andet, skal du blot kontakte os, så fremsender vi gerne girokort til dig.

Kan jeg betale over min netbank?
Du er velkommen til, at betale over din netbank. Det kan du gøre enten ved at benytte et girokort, eller du kan benytte vores kontooplysninger


Finansieringstermer

Effektiv rente: Effektiv rente er den reelle rente, du betaler på et lån.

Oprettelsesgebyr: Det gebyr, der betales for at oprette lånet. Gebyret lægges oven i det beløb, du ønsker at låne. Bemærk at oprettelsesgebyret er på 5 % dog minimum 350 kr. samt mdr. gebyr på 25 kr.

ÅOP: Årlige omkostninger i procent. Ved ÅOP indregnes alle omkostninger i forbindelse med oprettelse af lånet og i hele lånets løbetid. ÅOP er den samlede årlige pris for lånet udtrykt i procent af det oprindelige lånebeløb.