god service og reparation i eget værksted

Hos os får både private kunder og firmaer kyndig vejledning, fair priser og kompetent betjening. Vi har eget værksted og vores kompetente teknikere står klar til at hjæple, hvis udstyret er gået i sort.

Er du træt af bøvl? IT skal være problemfrit!

Vi har et mål med vores tilstedeværelse, og det er at gøre IT nemt og anvendeligt for dig. Om du søger en ny PC til hjemmet eller en større firmainstallation er faktisk ligegyldigt. Du skal have hjælp til at finde den rigtige løsning, den skal virke problemfrit, og opstår der problemer, skal de naturligvis afhjælpes.  Vi tør godt stå ved, at service er vores levebrød, og hos os får du den vejledning og hjælp, det kan være svært at finde andre steder.

Danmarks mest erfarne IT-team?

Vores stabilitet og fremsynethed igennem mere end 20 år giver dig en troværdig, erfaren og fremsynet partner til at klare dine IT-udfordringer. Mange af vores drivende kræfter har været med fra dansk IT’s barndom, og leder i dag Danmarks måske mest erfarne IT-team med et erklæret mål: At gøre IT nemt for dig – både i hjemmet og på arbejdspladsen!

Find din lokale IT-partner her

Hvad gør os unikke? Fire gode grunde til at vælge Din Lokale IT-Partner!

Job eller Praktik i TJdata?
Klik her for at se aktuelle muligheder.

Klik her