Med vores PC Tryghedsaftale får du nordens bedste og billigste sikkerhedspakke og hurtig hjælp med de udfordringer, du måtte møde med din PC

Vores PC Tryghedsaftale giver samtidig dig ret til én årlig gennemgang af din PC, hvor vi tjekker den for fejl, opdaterer den og sikrer, at du er godt kørende. Du får naturligvis gratis fejlsøgning, hvis din PC ikke virker, og skulle uheldet virkelig være ude, får du altid en skarp pris på reparation.

Har du brug for ekstra tryghed, får du med vores PLUS-pakke hjælp til opsætning af udstyr købt hos os og ubegrænset hjælp med dine IT-udfordringer – uden ekstra beregning.

Med en PC Tryghedsaftale får du og familien tid til det, der er vigtigt, og lader os om alt bøvlet!

Hvilken PC Tryghedsaftale skal du vælge?

Hvad indeholder PC Tryghedsaftalen?

F-Secure cybersikkerhed fra Finland

Ingen kender cybersikkerhed som F Secure. Igennem tre årtier har F Secure drevet innovationer inden for cybersikkerhed, som forsvarer titusindevis af virksomheder og millioner af mennesker verden over.

Med uovertruffen erfaring inden for klientbeskyttelse såvel som detektering og respons, beskytter F Secure virksomheder og forbrugere mod alt fra avancerede cyberangreb og databrud til udbredte ransomware-infektioner. F-Secures sofistikerede teknologi kombinerer maskinel indlæring og menneskelig ekspertise i vores verdenskendte sikkerheds labratorier i en unik tilgang kaldet Live Security.

TJdata

En partner du kan stole på: Køb din TRyghedspakke hos os

Som mangeårig leverandør af sikkerhedsløsninger til både private og firmaer kender vi værdien af tryghed og sikkerhed både i hverdagen og i arbejdsdagen. Vil du vide mere om vores sikkerhedsløsninger og servicetilbud så kontakt os endelig, og vi besvarer gladeligt alle dine spørgsmål.

Få en tryghedsaftale hos din IT-ekspert!